Damon fogszabályozó rendszer

A századforduló óta a fogszabályozás jelentős fejlődésen ment keresztül. Ez a fejlődés nem állt meg, pár éve új csoportja jelent meg a rögzített fogszabályozó készülékeknek. Ezek az önzáró, lágy erőkkel működő fogszabályozó készülékek.

Az úttörő fejlesztés dr. Dwight H. Damon nevéhez fűződik. A Damon rendszerű fogszabályozó készülékek valóban sok újdonsággal bírnak. Számos előnyük van a hagyományos készülékekkel szemben. Talán a legjelentősebb különbség a hagyományos rendszerekkel szemben, hogy azoknál, torlódott fogazatban sokszor foghúzás javasolt a kezelés kivitelezéséhez. A Damon rendszerrel a foghúzás a legtöbb esetben elkerülhető! Így a fogszabályozás végére a mosoly telt lesz, az arc vonásai harmonikussá válnak. Ráadásul egy ilyen fogszabályozó készülékkel ritkábban kell visszajárni aktiválásra, sőt gyorsabban is működik! Hagyományos fogszabályozó készülékes kezeléseket gyakran ki kell egészíteni durva szájpadrepesztő készülékekkel, vagy headgear-rel, amelyek nem éppen a kényelmességükről híresek. A Damon rendszerrel ezek nélkül is rendkívül szép eredmények érhetőek el. Ugye nincs is már min gondolkodni, hogy melyik típusú fogszabályozó készüléket érdemes választani?

A Damon rendszer előnyei:

 

 

SZERETNÉD TUDNI, SZÁMODRA MELYIK AZ IDEÁLIS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK? KÉRJ ITT IDŐPONTOT SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!

Foglaljon időpontot az

Oktán Fogklinikánál

Kérjük, jelöld meg, melyik a legmegfelelőbb időpont a számodra. A kijelölt dátum és időpont nem válik automatikusan valós időponttá, de kérésedet maximálisan figyelembe vesszük. A konkrét időpont rögzítéséhez munkatársunk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges email-ben és telefonon!hetvennyolc és tizenhét összege

Kapcsolat

Oktán Fogklinika (I-ZA Kft.)
Cím: 2440 Százhalombatta, Piac tér A/4
Adószám: 10987285-2-13

E-mail:

Megközelíthetőség:
Rendelőnk Százhalombatta szívében, a Piac téren található.
Bejáratunk a piac tér belső területén közelíthető meg.
Autóval a Sparnál, a piac másik oldalánál van lehetőségük parkolni.

Foglaljon időpontot online

Bejelentkezés / Fogászati páciens koordinátor:
Nagy Rita, Söjtöri Zita
Telefon: +36 30 400 4166