Forestadent 2D Lingual fogszabályozó készülékek

A FORESTADENT 2D Lingual olyan, főként felnőtt fogszabályozás területén alkalmazott készülék, amelyet a fogak belső felületére rögzítünk, így a készülék teljesen láthatatlan. Kifejezetten kozmetikai célokra alkalmazzuk: a legjobb megoldás a gyors, 6-9 hónapos kezelésekhez, hiszen a kisebb eltéréseket rendkívül hatékonyan korrigáljuk a segítségével a tökéletes mosoly elérése érdekében. Alapból csak az első hat fogra ragasztjuk fel és ezzel a 4 metszőfog kis eltéréseit tudjuk korrigálni.

Ennek a rendszernek az egyik legnagyobb előnye, hogy a világon a leglaposabb készülék, hiszen a brackettek 1,3-1,65 mm közötti magasságának és lekerekített széleinek köszönhetően szinte alig érezhető, rendkívül kényelmes viselet.

 

A kezelés az előzetes vizsgálatok után azonnal megkezdhető, ugyanis nincsen szükség külön gyártásra, a páciens számára megfelelő brackett típus kiválasztása után fel is helyezhetjük a készüléket.

Az önligírozó technológiának köszönhetően itt sincs szükség a drótívet tartó gumigyűrűkre, vagyis a brackettek zárszerkezetének köszönhetően a drótok finomabban és kisebb erővel mozognak, így kevesebb kellemetlen érzéssel jár a fogak mozgása. Valamint az aktiválások (a készülékek beállítása) is gyorsabban elvégezhetőek, mint a hagyományos fogszabályozók esetében.

Felnőtt fogszabályozás területén jelenleg az egyik legjobb, egyszerű nyelv felöli készülék a gyors kozmetikai célok eléréséhez.

 

SZERETNÉD TUDNI, SZÁMODRA MELYIK AZ IDEÁLIS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK? KÉRJ ITT IDŐPONTOT SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!

Foglaljon időpontot az

Oktán Fogklinikánál

Kérjük, jelöld meg, melyik a legmegfelelőbb időpont a számodra. A kijelölt dátum és időpont nem válik automatikusan valós időponttá, de kérésedet maximálisan figyelembe vesszük. A konkrét időpont rögzítéséhez munkatársunk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges email-ben és telefonon!egyszázhetvennyolc és tizenöt összege

Kapcsolat

Oktán Fogklinika (I-ZA Kft.)
Cím: 2440 Százhalombatta, Piac tér A/4
Adószám: 10987285-2-13

E-mail:

Megközelíthetőség:
Rendelőnk Százhalombatta szívében, a Piac téren található.
Bejáratunk a piac tér belső területén közelíthető meg.
Autóval a Sparnál, a piac másik oldalánál van lehetőségük parkolni.

Foglaljon időpontot online

Bejelentkezés / Fogászati páciens koordinátor:
Nagy Rita, Söjtöri Zita
Telefon: +36 30 400 4166