Rólunk

Oktán fogklinika

Fogászati rendelőnk 1994 óta működik. Az Oktán volt az első magán fogászati rendelő Százhalombattán, és azóta is a legkiválóbb szakértelemmel igyekszünk szolgálni pácienseinket. Rendelőnk jól megközelíthető: a városközponttól, valamint a busz- és a vasútállomástól is alig 5 percre található. Szeretettel várjuk a környező településekről is mindazokat a pácienseket, akik igényes, minőségi ellátást szeretnének.

Az Oktán Fogklinika a várakozási idő minimálisra csökkentése érdekében elsősorban bejelentkezés alapján dolgozik, de természetesen a sürgős, azonnali ellátást igénylő esetek sem szenvednek késedelmet. A bejelentkezés történhet személyesen, telefonon, vagy online is.

Az Oktán Fogklinika tökéletes funkció tökéletes esztétikával párosítva, ezt a kettős célt tűztük ki. Rendelőnkben hosszú távon gondolkodunk, ezért nincs megalkuvás a minőségben, szerintünk csak így lehet felelősséggel garanciát vállalni. Ugyanakkor hiszünk a mosoly erejében, egy boldog, szép mosoly által mind önmagunk, mind környezetünk megítélése pozitívabb lesz, életminőségünk nagymértékben javul.

Oktán fogklinika

Az Oktán fogászati rendelő nem akar a "nagyüzemi-futószalagos", sokszékes rendelők sorába beállni. Mi a hosszú távú, személyes kapcsolat kialakításában, a baráti, bensőséges hangulat megteremtésében hiszünk, és erre törekszünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra. A kezelések alapos megbeszélése, tervezése során az egyéni igényeket maximálisan figyelembe vesszük, így a fogászati kezelés teljesen személyre szabott lesz. Minden eset más, és már, de mindig több megoldás van, ezért igyekszünk mindenkit tökéletesen informálni, hogy megfelelő biztonsággal tudjon döntést hozni fogászati kezelését illetően. Ezzel is szeretnénk hangsúlyozni pácienseink egyenrangú félként való részvételét, és elősegíteni egy baráti kapcsolat kialakulását - ilyen viszonyban mi is sokkal jobban szeretünk dolgozni.

Az új technikáknak és eljárásoknak köszönhetően már abban a helyzetben vagyunk, hogy a szép mosolyt meg tudjuk őrizni, vissza tudjuk állítani, illetve mindenki számára elérhetővé tudjuk tenni. A rendelő ennek megfelelően az esztétikus fogtömések, az esztétikus fogpótlások elkészítésére valamint a fogfehérítésre és a fogszabályozásra koncentrál. Nem csupán kiváló minőségű munkánk a garancia az Ön mosolyára, de a high-tech műszerek és anyagok is segítenek sikerünkben.

Reméljük sikerült megtennünk az első lépést, amiből bátorságot meríthet!

Szolgáltatási területek:

Fizetés:

Rendelőnkben készpénzzel, bankkártyával, és egészségpénztárral is van lehetőségük fizetni.

Az Oktán Fogklinika több nagy egészségpénztárral áll szerződésben, melyek tagjai egészségpénztári keretük terhére vehetik igénybe, maguk és családtagjaik részére a fogászat szolgáltatásait.

Rendelőnkben az alábbi egészségpénztári kártyákkal tudsz fizetni: TEMPÓ, VITAMIN, PRÉMIUM, OTP, MEDICINA, MKB, PATIKA, ÚJ PILLÉR, VASUTAS.

Az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges e-mailben vagy telefonon.

Aznapi lemondás/le nem mondott időpont esetén 5.000.- forint ellenében tudunk adni új időpontot. Megértésüket köszönjük!

Tájékoztató

Az aktuális Általános Betegtájékoztató.

Csapatunk:

Dr. Szűcs Anikó
Dr. Szűcs Anikó
fogorvos

Azért lettem fogorvos, mert gyermekkoromban nagyon féltem tőlük. Mára a foglalkozásom és a hobbim megtalálta egymást. Sokan talán nem is gondolják, hogy munkánk milyen összetett, kemény fizikai teher mellett gyógyítunk, közben tanárként oktatunk, pszichológusként motiválunk és jó ismerősként próbáljuk csökkenteni a félelmet.

Fogorvos vagyok, ez egy szolgálat, amelyet nagyon szeretek. Van kiért – miért élnem, dolgoznom és ezt a páciensek és az engem körülvevők szeretetében visszakapom.

Dr. Szabó Kitti
Dr. Szabó Kitti
fogorvos

Dr. Szabó Kitti vagyok, 2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2013-ban kaptam meg fogtechnikusi bizonyítványom, e tanulmányaim kapcsán nagyon megszerettem a szakmát, és ezért döntöttem úgy, hogy tovább lépek egy magasabb szintre.

Fogtechnikusi múltamnak köszönhetően nagyon fontos számomra, hogy ne csak esztétikus, de egyénre szabottan a legjobban működő fogpótlásokat készítsem, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetek a konzerváló fogászati, fogmegtartó kezelésekre.

Szabadidőmben sokat olvasok, sportolok, és amikor csak tehetem, a kutyáimmal kirándulok.

Dr. Balla László
Dr. Balla László
fogszabályozó szakorvos

2001-ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Fogorvosi Karán, majd 2005-ben kerültem fogorvosként az Oktán Fogászatba. Ezévben szakképesítést is szereztem a Semmelweis Egyetem egészségügyi szakmenedzser Msc képzésén. 2009-től a rendelő tulajdonosa és vezetője is lettem. 2006 óta (fogszabályozás szakvizsga) dolgozom kizárólag gyermek- és felnőtt fogszabályozó szakorvosként főként Budapesten, de munkám és fejlődésem meghatározó eleme volta az az öt év, amikor külföldön dolgoztam: Londonban, Rómában, Milánóban és Aberdeenben. Szenvedélyesen szeretem a fogszabályozást, tudom és hiszem, hogy minden mosoly egyéni és mindenki külön gondoskodást érdemel.

Az egyenrangú orvos-páciens kommunikációban hiszek, mivel csak így lehet egy bizalmas, megnyugtató és örömmel teli légkört megteremteni.

Dr. Vincze Gergely
Dr. Vincze Gergely
szájsebész szakorvos

Azért lettem fogorvos, mert egy genetikai rendellenesség miatt sok problémám volt a fogaimmal gyerekkoromban. Emiatt korán rájöttem, hogy szeretnék segíteni a hasonló helyzetben lévő embereknek. Egyetemi tanulmányaim szülőhelyemen, Debrecenben végeztem, a "szájsebészet" szakvizsgámat Budapesten szereztem meg.

Fő profilom a szájsebészet és implantológia, de egyéb fogászati kezelésekben is nagy gyakorlatom van.

Szaktudásom itthoni és külföldi továbbképzéseken fejlesztem, korábban magam is tartottam kongresszusokon előadásokat.

Dr. Kovács Noémi
Dr. Kovács Noémi
fogorvos, szájsebész

Gyermekkorom óta szerettem volna olyan hivatást választani, amiben segítségére lehetek az embereknek, az orvosi pálya felé pedig gimnázium alatt köteleztem el magam. 2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Ezt követően szájsebész rezidens éveimet az Arc-Állcsont-Szájsebészeti- és Fogászati Klinikán töltöttem, ahol 2017-ben megszereztem a dentoalveoláris sebész szakvizsgát. Rezidensként és szakorvosként is részt vettem a betegellátás mellett a fogorvostan-hallgatók oktatásában magyar, angol és német nyelven. Kedvenc területem a szájsebészet, de úgy gondolom, hogy megfelelő kezelési terv felállításához, valamint megvalósításához a fogászat minden területén tájékozottnak kell lennünk és képeznünk kell magunkat. Mind graduális, mind rezidensképzésem alatt lehetőségem nyílt német egyetemeken(München, Freiburg, Heidelberg) bővíteni szakmai tapasztalatom és szélesíteni látóköröm, valamint rendszeresen részt veszek hazai és külföldi konferenciákon és továbbképzéseken.

Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való kommunikációt, hogy a lehetséges kezelési alternatívák közül együtt válasszuk ki a megfelelő megoldást. Kezeléseink során nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre és rendszeres kontrollokra, mert az alapvető célunk az egészséges száj megőrzése.

Dr. Kivágó Máté
Dr.Kivágó Máté
fogorvos

Szegeden végeztem 2023-ban a Szegedi Tudományegyetemen.

Rövid idő alatt hamar beleszerettem a szakmámba. Életvidám, fiatalos hangulatot kölcsönzök a rendelésnek. Törekszem az alapos és részletes munkára. Számomra kiemelkedően fontos részét képezi a kommunikáció, egészségnevelés, és szájhigiénés tanácsadás az alapellátásnak amit biztosítunk.

Hiszen a munka nagy része az Ön otthonában készül, mi pedig azért vagyunk, hogy segítsünk, és tehessünk az Ön maximális egészségéért. Számomra elsőrangú egy kellemes, nyugodt hangulatú kezelés biztosítása, ahova szívesen térhet vissza.

Mucsi Zoltánné Évi
Mucsi Zoltánné Évi
fogászati asszisztens

Mucsi Zoltánné vagyok. Fogászati asszisztensként dolgozom az Oktán Fogászati Klinikán. A szakmát 2007-ben raktam le. Habár a pálya választott engem, rendkívül megszerettem, hivatássá vált. Igyekszem barátságos hangulatot teremteni magamkörül, a munkámat alázattal végzem. Szeretek új dolgokat megismerni, tanulni. Három gyermekes anyaként a gyerekekkel is remekül szót értek. Szabadidőmben a gyerekeimmel foglalkozom, könyvet gyűjtök és olvasok. Mottóm: „A jó pap holtáig tanul.”

Tislarics Gabriella
Tislarics Gabriella
fogászati asszisztens

25 éve dolgozom fogászati asszisztensként. Célom, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat, ezáltal is maximális segítséget nyújtsak a kollégáim és pácienseink számára. A szájsebészet és a konzerváló fogászat áll hozzám a legközelebb. Sok évvel ezelőtt kihívást láttam a szakma ezen irányába, ezért szájsebész szakorvos mellett is dolgozom.

Nagy Rita
Nagy Rita
recepciós

Több évtizedes munkám során kiemelten fontosnak tartom, hogy a pácienseinkkel közvetlen, oldott és barátságos atmoszférát teremtsek, ezért türelemmel és mindenre kiterjedő figyelemmel fordulok feléjük.

Célom, hogy pácienseink minden segítséget megkapva, elégedetten távozzanak a rendelőnkből ezzel továbbítva munkánk minőségének jó hírét.

Söjtöri Zita
Söjtöri Zita
recepciós

Korábbi munkám során is emberekkel dolgoztam. Amikor először kerültem ebbe a munkakörbe legjobban az tetszett, hogy változatos és sokféle feladatot kell koordinálnom. A későbbiek során pedig arra is rájöttem, hogy nem csak a feladatok sokszínűek, de az emberek is, akikkel a munkám révén kapcsolatba kerülhetek, és akiknek minden nap örömmel segítek, hogy zökkenőmentes legyen a rendelőben eltöltött minden idő.

Foglaljon időpontot az

Oktán Fogklinikánál

Kérjük, jelöld meg, melyik a legmegfelelőbb időpont a számodra. A kijelölt dátum és időpont nem válik automatikusan valós időponttá, de kérésedet maximálisan figyelembe vesszük. A konkrét időpont rögzítéséhez munkatársunk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges email-ben és telefonon!egyszáztizenhét és tizennyolc összege

Kapcsolat

Oktán Fogklinika (I-ZA Kft.)
Cím: 2440 Százhalombatta, Piac tér A/4
Adószám: 10987285-2-13

E-mail:

Megközelíthetőség:
Rendelőnk Százhalombatta szívében, a Piac téren található.
Bejáratunk a piac tér belső területén közelíthető meg.
Autóval a Sparnál, a piac másik oldalánál van lehetőségük parkolni.

Foglaljon időpontot online

Bejelentkezés / Fogászati páciens koordinátor:
Nagy Rita, Söjtöri Zita
Telefon: +36 30 400 4166