Invisalign fogszabályozó rendszer

Az Invisalign rendszer az esztétikus fogszabályozás úttörője, az eredeti aligner technológia zászlós hajója (a hasonló átlátszó sínes fogszabályozók az Invisalign technológia alapján készülnek). A komplex, jelentős változtatásokat igénylő eseteknél mindenképp ezt javasoljuk pácienseinknek az átlátszó opciók közül.

Az aligner típusú ívek brackettek és drótok, valamint rögzítés nélkül módosítják a fogak helyzetét. Speciális SmartTrack® anyagból készül, amely tökéletes illeszkedést biztosít, és még precízebb fogmozgatást tesz lehetővé. A teljes átalakítási folyamatot 3D technológia segítségével előre megtervezzük, amelynek során virtuális kezelési terv készül. A tökéletes mosoly terveit a páciens kívánságának megfelelően tudjuk alakítani, majd ez alapján készülnek el az átlátszó műanyag sínek, amelyeket 2 hetente kell újra cserélni. Az egyes sínek 0,2 mm-ként mozgatják arrébb a fogakat, hogy az apró módosítások segítségével a fogak kellemetlenség nélkül kerüljenek a megfelelő helyzetbe.

Az Invisalign rendszer előnyei:

SZERETNÉD TUDNI, SZÁMODRA MELYIK AZ IDEÁLIS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK? KÉRJ ITT IDŐPONTOT SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!

Foglaljon időpontot az

Oktán Fogklinikánál

Kérjük, jelöld meg, melyik a legmegfelelőbb időpont a számodra. A kijelölt dátum és időpont nem válik automatikusan valós időponttá, de kérésedet maximálisan figyelembe vesszük. A konkrét időpont rögzítéséhez munkatársunk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges email-ben és telefonon!egy és tizennégy összege

Kapcsolat

Oktán Fogklinika (I-ZA Kft.)
Cím: 2440 Százhalombatta, Piac tér A/4
Adószám: 10987285-2-13

E-mail:

Megközelíthetőség:
Rendelőnk Százhalombatta szívében, a Piac téren található.
Bejáratunk a piac tér belső területén közelíthető meg.
Autóval a Sparnál, a piac másik oldalánál van lehetőségük parkolni.

Foglaljon időpontot online

Bejelentkezés / Fogászati páciens koordinátor:
Nagy Rita, Söjtöri Zita
Telefon: +36 30 400 4166