Incognito fogszabályozó rendszer

A 3M cég élen jár a fogászati újítások terén. A felnőtt fogszabályozás egyik luxus megoldása is a nevükhöz fűződik, ez az Incognito rendszer, amely a komplex, egyénre szabott nyelv felöli fogszabályozó készülékek „Ferrarija”.

Az Incognito rendszert 100%-ban a páciens igényeire szabjuk. Előzetes vizsgálatok és lenyomatkészítés után a cég központjában aranyból készítik el a speciális bracketteket, amelyek tökéletesen illeszkednek a páciens fogainak belső felszínére. Ezáltal jelentősen kényelmesebb viseletet biztosítanak, mint az előre gyártott készülékek, hiszen kevésbé emelkednek el a fogaktól. A drótívek is robottechnológiával készülnek, hogy a kezelési tervnek megfelelő, legtökéletesebb eredményt érjük el a fogmozgatás során.

 

SZERETNÉD TUDNI, SZÁMODRA MELYIK AZ IDEÁLIS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK? KÉRJ ITT IDŐPONTOT SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!

Foglaljon időpontot az

Oktán Fogklinikánál

Kérjük, jelöld meg, melyik a legmegfelelőbb időpont a számodra. A kijelölt dátum és időpont nem válik automatikusan valós időponttá, de kérésedet maximálisan figyelembe vesszük. A konkrét időpont rögzítéséhez munkatársunk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges email-ben és telefonon!egyszáznyolcvankettő és tizenhárom összege

Kapcsolat

Oktán Fogklinika (I-ZA Kft.)
Cím: 2440 Százhalombatta, Piac tér A/4
Adószám: 10987285-2-13

E-mail:

Megközelíthetőség:
Rendelőnk Százhalombatta szívében, a Piac téren található.
Bejáratunk a piac tér belső területén közelíthető meg.
Autóval a Sparnál, a piac másik oldalánál van lehetőségük parkolni.

Foglaljon időpontot online

Bejelentkezés / Fogászati páciens koordinátor:
Nagy Rita, Söjtöri Zita
Telefon: +36 30 400 4166