Fogszabályozás árak - Százhalombatta

Nagyon sok tényezőtől függ, hogy mennyibe kerül egy fogszabályzó.

Befolyásolja az árat:

Ebben a cikkben a felnőtt rögzített fogszabályzók és fogszabályozó kezelések költségeit vizsgáljuk meg. Fontos tudni, hogy a felnőtt fogszabályozást nem támogatja az állam.

Konzultáció

A fogszabályzó kezelés konzultációval kezdődik, ennek ára rendelőnkben 5000 forint.

Röntgen

A fogszabályzó szakorvos kérni fog egy teljes röntgenképet a fogsorról.

Fogorvos

Gondoljunk bele: a rögzített fogszabályzó használatakor a fogak akár évekig is nehezen hozzáférhetők maradnak, tehát javasolt a problémák kezelése még a fogszabályzó kezelés előtt. Mindenképpen érdemes tehát felkeresni egy fogorvost is. Ha lyukas fogat talál, be kell tömni, és érdemes leszedetni a fogköveket is. Aktuális árainkról itt tájékozódhat.

Lenyomatvétel

Maga a fogszabályzó kezelés a lenyomatvétel és röntgenanalízissel kezdődik. Az eredmények alapján készül el a részletes, egyedi kezelési terv.

Maga a fogszabályzó készülék

A fogszabályozás során a költségek nagy része a kezelés elején jelentkezik, mert maga a fogszabályozó készülék jár a legnagyobb költséggel. Rendelőnkben egy fogsorra 55 000 forintért, két fogsorra 95 000 forintért elérhetők az alap kivehető fogszabályzó készülékek. A kivehető, láthatatlan Invisalign fogszabályzó 330 000 forint egy fogívre.

Konzultációk

A kezelés során nagyjából havonta kell állítani a készüléken. A fogszabályzó kezelés hossza nagyban függ a kezelendő problémától, akár két évig is eltarthat. Ezért számolni kell a rendszeres havi konzultációk díjával is.

Extra költségek

Lehetséges, hogy speciális eszközöket, például ideiglenes rögzítő csavarokat (TAD minicsavarokat) is alkalmazni kell a kezelés során. Természetesen ezek a csavarok nem maradnak a fogakban a kezelés után.

Retenció

A fogaink a fogszabályzó levétele után általában elkezdenek visszavándorolni az eredeti helyükre. Ennek a megakadályozására léteznek az úgynevezett retenciós készülékek. Ezeket a kivehető készülékeket a fogszabályzó levétele után még egy-két évig érdemes hordani. A retenciós fázisban is el kell jönni konzultációra, de sokkal kevesebb alkalommal, és egy konzultáció is rövidebb ideig tart.

Összegzés

A fogszabályozás árát nagyban befolyásolja, hogy milyen korban, milyen mértékű elváltozást kell kell kezelni. Ahogy láthatjuk, fogszabályozás során a költségek nagy része a kezelés elején keletkezik. Ezután havi rendszerességgel számolhatunk kisebb költségekkel. A teljes folyamat az utókezeléssel együtt akár több mint két évig is eltarthat,

Ugyanakkor fontos tisztázni, hogy a fogszabályozás egy egész életre szól, így akár felfogható befektetésként is. Szép fogsorral többet és szebben mosolygunk, a mosoly pedig szimpatikussá és magabiztossá tesz minket.

Foglaljon időpontot az

Oktán Fogklinikánál

Kérjük, jelöld meg, melyik a legmegfelelőbb időpont a számodra. A kijelölt dátum és időpont nem válik automatikusan valós időponttá, de kérésedet maximálisan figyelembe vesszük. A konkrét időpont rögzítéséhez munkatársunk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges email-ben és telefonon!nyolcvanhat és négy összege

Kapcsolat

Oktán Fogklinika (I-ZA Kft.)
Cím: 2440 Százhalombatta, Piac tér A/4
Adószám: 10987285-2-13

E-mail:

Megközelíthetőség:
Rendelőnk Százhalombatta szívében, a Piac téren található.
Bejáratunk a piac tér belső területén közelíthető meg.
Autóval a Sparnál, a piac másik oldalánál van lehetőségük parkolni.

Foglaljon időpontot online

Bejelentkezés / Fogászati páciens koordinátor:
Nagy Rita, Söjtöri Zita
Telefon: +36 30 400 4166