Empower Fém és Empower Clear/Kerámia fogszabályozó készülékek

A Damon rendszer költségkímélőbb, de minőségi alternatívái az Empower márka fogszabályozói. Az új generációs, a fogak külső felszínére rögzített készülékek egyik kedvelt képviselője, amely szintén önligírozó technológiával működik, és előszeretettel használjuk a felnőtt fogszabályozás területén. A hagyományos készülékeknél használt gumigyűrűkkel (ligatúrák) ellentétben egy speciális zárrendszer tartja a helyén a fogszabályozó íveket, amelyek ennek köszönhetően lazábban helyezkednek el a brackettekben, és minimális súrlódással, jóval kisebb erővel mozognak, ez az önligírozás.
Elsősorban kisebb és közepes fogtorlódás esetén alkalmazzuk, jelentősebb torlódás megoldására a Damon készülékeket javasoljuk.

A pácienseink igényeinek megfelelően az Empower Fém és az Empower Clear/Kerámia bracketteket gyakran kombináljuk is egymással, például csak az első fogakra helyezünk átlátszó kerámia bracketteket, a kevésbé szembetűnő fogakon fémeket is alkalmazhatunk.
Az átlátszó vagy fogszínű bracketteknek köszönhetően azonban az Empower Clear/Kerámia sokkal esztétikusabb megjelenést kölcsönöz.
(Egy jelentős különbség van a Damon és az Empower kerámia brackettjei között: utóbbinál az önzáró rész fémből, míg előbbinél ez is kerámiából készül.)

Az Empower készülékek előnyei:

 

SZERETNÉD TUDNI, SZÁMODRA MELYIK AZ IDEÁLIS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK? KÉRJ ITT IDŐPONTOT SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!

Foglaljon időpontot az

Oktán Fogklinikánál

Kérjük, jelöld meg, melyik a legmegfelelőbb időpont a számodra. A kijelölt dátum és időpont nem válik automatikusan valós időponttá, de kérésedet maximálisan figyelembe vesszük. A konkrét időpont rögzítéséhez munkatársunk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges email-ben és telefonon!nyolcvankettő és tizenegy összege

Kapcsolat

Oktán Fogklinika (I-ZA Kft.)
Cím: 2440 Százhalombatta, Piac tér A/4
Adószám: 10987285-2-13

E-mail:

Megközelíthetőség:
Rendelőnk Százhalombatta szívében, a Piac téren található.
Bejáratunk a piac tér belső területén közelíthető meg.
Autóval a Sparnál, a piac másik oldalánál van lehetőségük parkolni.

Foglaljon időpontot online

Bejelentkezés / Fogászati páciens koordinátor:
Nagy Rita, Söjtöri Zita
Telefon: +36 30 400 4166