Straumann implantátumok: svájci minőség a fogpótlásban

Straumann fogimplantátum

A Straumann cég a világ egyik vezető implantológiai rendszerének tulajdonosa. A Straumann implantátumokat több mint 50 éve fejlesztik és gyártják Svájcban, és eddig világszerte több mint 40 milliót ültetettek be a fogorvosok.


A cégről


A Straumann egy bázeli székhelyű cég, amelyet 1954-ben alapítottak. Implantátumok, fogpótlások és a fogászati ellátás egyéb eszközeinek és szolgáltatásainak fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A Straumann a világ vezető implantológiai vállalata, termékeit több mint 100 országban forgalmazzák.

Mikor van szükségünk implantációra?


Implantátumra akkor van szükség, ha egy vagy több fogat véglegesen elveszítettünk. Az implantátum egy mesterséges foggyökér, amely az állcsontba kerül beültetésre. Az implantátumra fogpótlást lehet rögzíteni, amely visszaadja az elvesztett fogak funkcióját és esztétikáját.


A Straumann implantátumok előnyei


A Straumann implantátumoknak számos előnye van a hagyományos fogpótlási megoldásokkal szemben. Ezek:


< /section>

Foglaljon időpontot az

Oktán Fogklinikánál

Kérjük, jelöld meg, melyik a legmegfelelőbb időpont a számodra. A kijelölt dátum és időpont nem válik automatikusan valós időponttá, de kérésedet maximálisan figyelembe vesszük. A konkrét időpont rögzítéséhez munkatársunk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges email-ben és telefonon!tizenkettő és tizenöt összege

Kapcsolat

Oktán Fogklinika (I-ZA Kft.)
Cím: 2440 Százhalombatta, Piac tér A/4
Adószám: 10987285-2-13

E-mail:

Megközelíthetőség:
Rendelőnk Százhalombatta szívében, a Piac téren található.
Bejáratunk a piac tér belső területén közelíthető meg.
Autóval a Sparnál, a piac másik oldalánál van lehetőségük parkolni.

Foglaljon időpontot online

Bejelentkezés / Fogászati páciens koordinátor:
Nagy Rita, Söjtöri Zita
Telefon: +36 30 400 4166